fbpx

ERVAR
INGEN

Van cliënten

Je hebt me laten zien dat mindfulness een manier van leven is. Dat het constante aandacht vraagt, een keuze om een groot zelfbewustzijn te hebben. Dat er nog zoveel te leren en te ontdekken valt.

Je geeft les op een heel ontspannen manier en weet waar je het over hebt. Je leeft het voor. Je hebt persoonlijke aandacht voor elke cursist. Je beschikt over veel kennis en je bent tevens eerlijk en transparant.

De lesstof is helder en uitnodigend. De lessen zijn gevarieerd en vliegen om. Deze training van 8 lessen is een prachtig geheel. Voor mij een mooie nieuwe eerste kennismaking met mindfulness.

M.H.

wegwijzer - Greetje komdeur

Greetje is een warme, doortastende, betrokken, maar nog belangrijker: een intuïtieve coach, met heel veel kennis. 

Tijdens het coachingsproces helpt ze je inzicht en verandering te bewerkstelligen op bewust, fysiek en emotioneel niveau. 

Terecht een expert op gezondheid! 

Baukje Eisma

Greetje is een warme, doortastende, betrokken, maar nog belangrijker: een intuïtieve coach, met heel veel kennis. 

Tijdens het coachingsproces helpt ze je inzicht en verandering te bewerkstelligen op bewust, fysiek en emotioneel niveau. 

Terecht een expert op gezondheid! 

Baukje Eisma

Een coachsessie bij Greetje helpt je altijd een stap verder in je proces. Greetje is een persoon bij wie ik me altijd snel op mijn gemak voel. Hierdoor, en door de intuïtieve vragen die ze stelt, komt ze vrij snel tot de kern van wat er nu eigenlijk speelt. De combinatie van NLP, systemisch werk en intuïtie maakt de sessie dynamisch en zeer effectief. Op meerdere niveaus wordt er aan je thema gewerkt en dat voel je nog dagen daarna! Als jij klaar bent om een stap te zetten, kan Greetje je daar zeker bij helpen.

Mariska

In de 17 jaar dat ik ziek ben, heb ik regelmatig hulp gezocht om daar beter mee om te kunnen gaan. Wat ben ik blij dat ik na de nodige omzwervingen uiteindelijk bij jou terecht ben gekomen.

Je lijkt keer op keer feilloos te weten waar ik mee zit en je hebt allerlei technieken in huis om mij daarbij te helpen. Je weet voor mij steeds de juiste toon te treffen, bent altijd respectvol, tegelijkertijd ook niet flauw én, voor mij heel belangrijk, je beschikt over een gezonde portie humor!

Iedere keer dat ik bij je geweest ben, ga ik als een ander mens weer naar huis, sta ik weer steviger in mijn schoenen en kan ik weer vooruit.

Je woont letterlijk aan de andere kant van het land, maar de reistijd naar jou heb ik er graag voor over! Bedankt voor al je steun!

Miriam

Greetje Komdeur is een bevlogen, passievolle en deskundige coach en trainer. Door haar diepgaande inzichten op het gebied van NLP, familieopstellingen en mindfulness weet ze snel en blijvend resultaten te bereiken voor haar deelnemers en cliënten. Als geen ander is ze in staat om snel tot de kern door te dringen en heeft ze het leven van talloze mensen op een positieve manier weten te veranderen. Ze behoort tot de top van Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Ik kan Greetje dan ook van harte aanbevelen.

Dr. Vincent van der Burg

Oprichter UNLP
Instituut voor Communicatie en Persoonlijke Ontwikkeling

stokstaartje Greetje Komdeur

Telkens als ik Greetje een opstelling zie doen, of zelf een opstelling onderga, merk ik op hoe ze met een kalme behendigheid de angel eruit weet te halen.

De klaarheid, opluchting is voelbaar en zichtbaar. Een prachtige ervaring die doorwerkt in je systeem.

Marijke

Greetje is een rustige en authentieke coach. Ze trekt geen overhaaste conclusies, maar weet de situatie eerst helder in kaart te brengen. Doordat zij gesprekken met lichaamsgerichte oefeningen combineert, krijgen gedragsveranderingen ook echt een ‘plekje’ in jezelf. Greetje is flexibel en duidelijk in het maken van afspraken. 

Evelelien Vinke

Greetje is een professionele coach, ze weet precies wat ze doet. Ze is een open en liefdevol persoon. Ze geeft de cliënt veel aandacht en begeleiding, waarbij ze zelf vanaf een afstandje meekijkt. Ze weet snel de zere plekken te vinden. Ze kan confronterend zijn maar tegelijkertijd liefdevol en niet oordelend, dat vind ik heel bijzonder aan haar. Bij haar is alles mogelijk en niks is raar. Ze geeft je veel ruimte om zelf te ontdekken en inzichten te krijgen. Ik wist altijd al dat als ik zou besluiten een opstelling te doen, ik deze alleen bij Greetje wil doen. Ik ben erg blij dat ik dit gedurfd heb”.

Ilona Movsesjan

Sinds jaar en dag oplossingsgericht. Lang geleden al afgerekend met angst. Toch overvallen door problemen die de mijne niet waren en sterke behoefte hiermee te dealen. Zo sterk dat ik er zelf bijna beroerd van werd. Tijdens mijn intake werd het Greetje al duidelijk waar de angel zat. Door de juiste vragen hielp ze mij de oorzaak van mijn onrust herkennen. Het daagde mij uit anders te kijken. Dit ervaarde ik in eerste instantie als erg vermoeiend, maar al heel snel als zeer bevrijdend. Dank je wel hiervoor Greetje!

Ik zou een ieder, ongeacht de aard van het probleem, van harte aanbevelen het gesprek met Greetje aan te gaan.

Anita van der Ven

Bij mindfulness dacht ik aan leren ontspannen. Toen ik Greetje belde voordat de training begon, zei ze al dat het ontspannen een “bijwerking” is. Ik heb nu ervaren hoe dat is. Je leert je aandacht te trainen. Greetje is nooit veeleisend waardoor je niet het gevoel krijgt dat je het niet kan. Ze is juist begeleidend. Iedereen doet het naar beste kunnen en de een komt in de cursus soms iets verder dan de ander, maar het trainen van onze aandacht, dat hebben we alle 8 geleerd. De cursus zorgde ervoor dat ik heel erg met mezelf geconfronteerd werd, dat had ik nooit verwacht. Ik heb er veel van geleerd, begrijp mezelf beter en loop mezelf niet meer zomaar voorbij. Tussendoor bleek Greetje vaak goede tips en adviezen te geven als ik weer eens een ingewikkelde vraag had. Ze zorgde ervoor dat ik me in een groep relaxt kon voelen. Ook dat had ik nooit verwacht. Mijn drukke baan doe ik nu anders, veel meer met gerichte aandacht en soms juist bewust niet, maar ik kan in ieder geval de keuze maken. Greetje heeft me erg geholpen om mijn stress onder ogen te zien en er mee te leren omgaan op een gezonde manier.

Lidewei

boek Greetje Komdeur

Integer en liefdevol, scherpzinnig en creatief: Greetje Komdeur is een trainer/coach met passie. Ze weet anderen op bijzondere en verrassende wijze te inspireren met haar talent om mensen te laten groeien naar hun persoonlijke missie.

Greetje is een ervaren Familie-opsteller, NLP Master Coach en Trainer die ik van harte kan aanbevelen als trainer en coach voor een ieder die een transformationele stap wilt zetten in zijn of haar leven!

Marcel Meijlink

Oprichter UNLP
Instituut voor Communicatie en Persoonlijke Ontwikkeling

Ik merkte dat ik in mijn leven op bepaalde dingen vastliep. Om dit te onderzoeken heb ik een consult bij Greetje aangevraagd. Tijdens de opstelling die Greetje samen met mij maakte, werden er opeens patronen zichtbaar. Patronen die ik zelf niet door had. Nu ze zichtbaar zijn geworden maakt dat een hoop duidelijk voor me en kan ik deze snel herkennen.

Dankzij de hulp en rustige aanpak van Greetje is er nog veel meer zichtbaar geworden. Het is alleen lastig om ruim 1,5 uur consult, die achteraf voor tig meer uur aan inzichten heeft opgeleverd, even op te schrijven/te typen.

Ik ben Greetje in ieder geval enorm dankbaar voor haar hulp. 

Daniëlle

Ik heb de training mindfulness bij Greetje gedaan en ik zat toen in een hele drukke periode i.v.m. de verkoop van 1 van mijn zaken.  En had het daarnaast heel druk met de andere.  Rust vinden in mijn hoofd was lastig. Daarbij sliep ik heel slecht, maar dat had natuurlijk ook met de drukte in mijn hoofd te maken.  Tijdens de lessen merkte ik dat ik steeds meer rust kon vinden. En ik moet zeggen, dat beviel mij heel goed.  Hierdoor ben ik ondanks de grote drukte die ik had heel goed door deze periode gekomen.  Je leert om je rustmomenten te pakken, wat oh zo belangrijk is.  Greetje doet dat op een hele leuke en duidelijke manier -en wat ik heel belangrijk vond-  niet op een “zweverige” manier. Kortom: ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om mij op te geven voor deze training en ik kan het iedereen aanraden.

Gea Veenstra – NVM Makelaar

Sluit Menu