ERVAR
INGEN

Van deelnemers en cliënten

Je hebt me laten zien dat mindfulness een manier van leven is. Dat het constante aandacht vraagt en dat het een keuze is om een groot zelfbewustzijn te hebben. Er valt nog zoveel te leren en te ontdekken!

Je geeft les op een heel ontspannen manier en weet waar je het over hebt. Je leeft het voor, hebt persoonlijke aandacht voor elke cursist en beschikt over veel kennis. Je bent tevens eerlijk en transparant.

De lesstof is helder en uitnodigend. De lessen zijn gevarieerd en vliegen om. Deze training van 8 lessen is een prachtig geheel. Voor mij een mooie nieuwe eerste kennismaking met mindfulness.

M.H.

wegwijzer - Greetje komdeur

In de mindfulnestraining heb ik geleerd om opmerkzaam te zijn en afstand te nemen van mijn gedachten. Ik ben me bewust geworden van wat er van binnen allemaal gebeurt. Dit heeft me geholpen om heel anders om te gaan met stress. Greetje is een ervaren trainer, open, niet zweverig en ze neemt de tijd voor iedereen. 

Johan

Greetje is een warme, doortastende, betrokken, maar nog belangrijker: een intuïtieve coach, met heel veel kennis. 

Tijdens het coachingsproces helpt ze je inzicht en verandering te bewerkstelligen op mentaal, fysiek en emotioneel niveau. 

Terecht een expert op het gebied van gezondheid en welzijn! 

Baukje Eisma

Een coachsessie bij Greetje helpt me altijd een stap verder in mijn proces. Greetje is een persoon bij wie ik me steeds snel op mijn gemak voel. Hierdoor, en door de intuïtieve vragen die ze stelt, komt ze snel tot de kern van wat er nu eigenlijk speelt. De combinatie van NLP, systemisch werk en haar intuïtie maakt de sessie dynamisch en zeer effectief. Op meerdere niveaus wordt er aan je thema gewerkt en dat voel je nog dagen daarna! Als jij klaar bent om een stap te zetten, kan Greetje je daar zeker bij helpen.

Mariska

In de 17 jaar dat ik ziek ben, heb ik regelmatig hulp gezocht om daar beter mee om te kunnen gaan. Wat ben ik blij dat ik na de nodige omzwervingen uiteindelijk bij jou terecht ben gekomen.

Je lijkt keer op keer feilloos te weten waar ik mee zit en je hebt allerlei technieken in huis om mij daarbij te helpen. Je weet steeds de juiste toon te treffen, bent altijd respectvol, tegelijkertijd ook niet flauw én, voor mij heel belangrijk, je beschikt over een gezonde portie humor!

Iedere keer dat ik bij je geweest ben, ga ik als een ander mens weer naar huis, sta ik weer steviger in mijn schoenen en kan ik weer vooruit.

Je woont letterlijk aan de andere kant van het land, maar de reistijd heb ik er graag voor over! En online coaching is een prima alternatief. Bedankt voor al je steun!

Miriam

Greetje Komdeur is een bevlogen, passievolle en deskundige coach en trainer. Door haar diepgaande inzichten op het gebied van NLP, familieopstellingen en mindfulness weet ze snel en blijvend resultaten te bereiken voor haar deelnemers en cliënten. Als geen ander is ze in staat om snel tot de kern door te dringen en heeft ze het leven van talloze mensen op een positieve manier weten te veranderen. Ze behoort tot de top van Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Ik kan Greetje dan ook van harte aanbevelen.

Dr. Vincent van der Burg

Oprichter UNLP
Instituut voor Communicatie en Persoonlijke Ontwikkeling

stokstaartje Greetje Komdeur

Telkens als ik Greetje een opstelling zie doen of zelf een opstelling onderga, merk ik op hoe ze met een kalme behendigheid de angel eruit weet te halen.

De klaarheid, opluchting is voelbaar en zichtbaar. Een prachtige ervaring die doorwerkt in je systeem.

Marijke

Greetje is een rustige en authentieke coach. Ze trekt geen overhaaste conclusies, maar weet de situatie eerst helder in kaart te brengen. Doordat zij gesprekken met lichaamsgerichte oefeningen combineert, krijgen gedragsveranderingen ook echt een ‘plekje’ in jezelf. Greetje is flexibel en duidelijk in het maken van afspraken. 

Evelelien Vinke

mindfulness

Greetje is een professionele opsteller en een open en liefdevolle persoon. Ze weet precies wat ze doet en geeft je veel aandacht en begeleiding, waarbij ze vanaf een afstandje meekijkt. Ze weet snel de zere plekken te vinden, kan confronteren en is tegelijkertijd niet oordelend, dat vind ik heel bijzonder aan haar. Bij haar is alles mogelijk en niks is raar. Ze geeft veel ruimte om zelf te ontdekken en inzichten te krijgen. Ik wist altijd al, dat als ik zou besluiten een opstelling te doen, ik deze alleen bij Greetje wil doen. Ik ben erg blij dat ik dit gedurfd heb.

Ilona Movsesjan

Sinds jaar en dag oplossingsgericht. Lang geleden al afgerekend met angst. Toch overvallen door problemen die de mijne niet waren en sterke behoefte hiermee te dealen. Zo sterk dat ik er zelf bijna beroerd van werd. Tijdens mijn intake werd het Greetje al duidelijk waar de angel zat. Door de juiste vragen hielp ze mij de oorzaak van mijn onrust herkennen. Het daagde mij uit anders te kijken. Dit ervaarde ik in eerste instantie als erg vermoeiend, maar al heel snel als zeer bevrijdend. Dank je wel hiervoor Greetje!

Ik zou een ieder, ongeacht de aard van het probleem, van harte aanbevelen het gesprek met Greetje aan te gaan.

Anita van der Ven

Bij mindfulness dacht ik aan leren ontspannen. In het voorgesprek vertelde Greetje al dat ontspannen een “bijwerking” is. Ik heb nu ervaren hoe dat is. Je leert je aandacht te trainen. Greetje is nooit veeleisend waardoor je niet het gevoel krijgt dat je het niet kan. Ze is juist begeleidend. Iedereen doet het naar beste kunnen en de een komt soms iets verder dan de ander, maar het trainen van onze aandacht, dat hebben we alle 8 geleerd. De cursus zorgde ervoor dat ik heel erg met mezelf geconfronteerd werd, dat had ik nooit verwacht. Ik heb er veel van geleerd, begrijp mezelf beter en loop mezelf niet meer zomaar voorbij. Tussendoor bleek Greetje vaak goede tips en adviezen te geven als ik weer eens een ingewikkelde vraag had. Ze zorgde ervoor dat ik me in een groep relaxt kon voelen. Ook dat had ik nooit verwacht. Mijn drukke baan doe ik nu anders, veel meer met gerichte aandacht en soms juist bewust niet, maar ik kan in ieder geval de keuze maken. Greetje heeft me erg geholpen om mijn stress onder ogen te zien en er mee te leren omgaan op een gezonde manier.

Lidewei

boek Greetje Komdeur

Integer en liefdevol, scherpzinnig en creatief: Greetje Komdeur is een trainer/coach met passie. Ze weet anderen op bijzondere en verrassende wijze te inspireren met haar talent om mensen te laten groeien naar hun persoonlijke missie.

Greetje is een ervaren Familieopsteller, NLP Master Coach, NLP- en Mindfulness Trainer die ik van harte kan aanbevelen als trainer en coach voor een ieder die een transformationele stap wilt zetten in zijn of haar leven!

Marcel Meijlink

Oprichter UNLP
Instituut voor Communicatie en Persoonlijke Ontwikkeling

Ik merkte dat ik in mijn leven op bepaalde dingen vastliep. Om dit te onderzoeken heb ik een afspraak met Greetje gemaakt. Tijdens de opstelling werden er opeens patronen zichtbaar. Patronen die ik zelf niet door had. Nu ze zichtbaar zijn geworden maakt dat een hoop duidelijk voor me en kan ik deze snel herkennen.

Dankzij de hulp en rustige aanpak van Greetje is er nog veel meer zichtbaar geworden. Het is alleen lastig om ruim 1,5 uur coaching, die achteraf voor tig meer uren aan inzichten heeft opgeleverd, even op te schrijven.

Ik ben Greetje enorm dankbaar voor haar hulp. 

Daniëlle

Ik heb de Mindfulnesstraining bij Greetje gedaan in een voor mij drukke periode. Rust vinden was lastig en ik sliep heel slecht. Tijdens de lessen merkte ik dat ik steeds meer rust kon vinden. En dat beviel mij heel goed.   

Greetje traint op een hele leuke en duidelijke manier. En -wat ik heel belangrijk vind-  niet op een zweverige manier. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om mij op te geven voor deze training en ik kan het iedereen aanraden.

Gea Veenstra – NVM Makelaar

Ik merkte dat bepaalde situaties zich maar bleven herhalen in mijn leven en dat ik dan dicht sloeg. Ik wil graag blijven leren en kwam bij Greetje met de vraag hoe ik mezelf verder kan ontwikkelen en optimaal tot mijn recht kan komen. De opstelling heeft me meer in contact gebracht met mijn gevoel en me bewust gemaakt van wat ik nodig heb op moeilijke momenten. Greetje is open, concreet en integer. Als je vastzit in bepaalde gedragspatronen, geeft haar begeleiding je diepe inzichten waar je verder mee kunt.

Roel
Hulpverlener