fbpx

opstel
lingen
avond

Greetje Komdeur
Familieopstellingen avondworksshop

Maak kennis met systemisch werk, ervaar een opstelling of breng een vraag in.

familieopstellingen avondworkshop

Familieopstellingen avondworkshop

Ben je nieuwsgierig naar een familieopstelling, heb je een vraag of wil je ervaren hoe het is om representant te zijn? 

Tijdens de opstellingenavond maak je kennis met verschillende opstellingen (familie-, loopbaan-, keuze-, organisatieopstelling). In een opstelling komen veel thema’s langs. Door het beleven van de opstelling (van jezelf of een ander) komt er een proces op gang dat nog weken of maanden doorwerkt. 

Per avond is er ruimte voor twee vragen. Je kunt aanmelden met of zonder vraag voor een opstelling. Er ontstaat vaak snel  een wachtlijst voor een opstelling, meld je dus op tijd aan als je een vraag wilt inbrengen. Aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst. Eventueel noteer ik je vraag voor een volgende avond.

Datum:  20 februari 2020
Adres: Zuiderend 70, Drachten.
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur.
Prijs: € 20,00 (zonder eigen vraag).
Als er een opstelling voor je wordt gedaan, betaal je  € 50,00.
 
Inclusief koffie en thee.
 
 

 

Wat is een opstelling?
Een systemische opstelling is een uitbeelding van een situatie en laat je zien en voelen waar het werkelijk over gaat. Het kan gaan over vragen op het gebied van relatie(s), werk, gezondheid, loopbaan, geld, een dilemma, etc. Een opstelling verheldert de dynamiek achter de symptomen. Door de (h)erkenning hiervan is verandering mogelijk.

Voor wie?
De opstellingenavond is voor mensen die weleens een opstelling willen meemaken, die representant willen zijn in een opstelling en/of voor mensen die een persoonlijke vraag willen onderzoeken d.m.v. een opstelling. Voorkennis of ervaring is niet nodig.

Je kunt aanmelden door je gegevens in te vullen en de datum te selecteren. 

Plek

Het kennen van je eigen levensplek is van groot belang om ‘je eigen ding te doen’. Systemisch gezien betekent dit dat je de juiste plek inneemt ten opzichte van anderen in een systeem, volgens natuurlijke ordeningsprincipes. Op je eigen plek ben je in contact met je eigen levensenergie. Niet op je eigen plek staan kan leiden tot energieverlies en onbalans.

Persoonlijke thema’s

Je familielijn heeft invloed op wie je bent en hoe je functioneert. Problemen in je leven blijken vaak te maken te hebben met de familiegeschiedenis. Een opstelling laat zien hoe je verbonden, dan wel gebonden bent en hoe je een beweging kunt maken om ‘meer jezelf te zijn’, om vrij je eigen keuzes te maken, met respect voor anderen en het verleden.

proefles

Mijn naam is Greetje Komdeur, coach, opsteller en trainer. Ik begeleid mensen in groei- en veranderingsprocessen en heb me gespecialiseerd in het werken met opstellingen, zowel in groepen als individueel. Ik heb het vak geleerd van zowel grondlegger Bert Hellinger, als van een scala aan opstellers in binnen- en buitenland. Zo door de jaren heen heb ik honderden mensen gecoacht in het ontwikkelen van hun systemische bewustzijn en/of opgeleid tot systemisch coach of familieopsteller. 

Mijn intentie met de opstellingsavonden is om nog veel meer mensen in contact te laten komen met het verzachtende, helende en verbindende effect van systemisch werk, waar (familie)opstellingen deel van uitmaken. 

Greetje is een professionele opsteller en een open en liefdevol persoon. Ze weet precies wat ze doet, geeft veel aandacht en begeleiding, waarbij ze vanaf een afstandje meekijkt. Ze weet snel de zere plekken te vinden, kan confronteren en is tegelijkertijd niet oordelend. Dat vind ik heel bijzonder aan haar. Bij Greetje is alles mogelijk en niks is raar. Ze geeft veel ruimte om zelf te ontdekken en inzichten op te doen. Ik wist altijd al dat als ik zou besluiten een opstelling te doen, ik deze alleen bij haar zou willen doen. Ik ben erg blij dat ik dit gedurfd heb.
Ilona Movsesjan
Sluit Menu

Aanmelding gelukt

Bedankt voor je aanmelding voor de proefles Mindfulness.

Je ontvangt nog een bevestiging van deelname. 

Hartelijke groet,
Greetje Komdeur