fbpx

Stiltedag Mindfulness

proefles
  • 25 NOVEMBER

  • 10:00 - 15:30
  • Trainingslocatie
    Zuiderend 70, Drachten, Nederland

Kosten:
€ 55,00 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Stiltedag Mindfulness

Stilte is een belangrijke bron van voeding voor ieder mens. Door de blik naar binnen te richten en stil te zijn, ontstaat er een natuurlijke introspectie. Stilte helpt je om even te vertragen en de dingen helder waar te nemen.
In verstilling kun je loskomen van alle prikkels die dagelijks op je afkomen. We laten gedachten, geluiden en emoties even voor wat ze zijn: alsof het wolkjes zijn aan de uitgestrekte helderblauwe lucht.
Vanuit stilte ontstaat inzicht. Je komt in contact met je innerlijke wijsheid. Het wordt duidelijk waar je meer aandacht op wilt richten en wat je los mag laten. Stilte werkt helend en geeft energie. 

Aandacht voor jezelf

Met meditatie en midfulness geef je jezelf een mooi cadeau. Namelijk oprechte aandacht voor jezelf. Een stiltedag geeft je inzichten, werkt versterkend en helpt je weer op te laden.
Door meer vertraging, stilte en mindfulness in je leven te brengen creëer je de weg naar meer vitaliteit. 

Verdieping van Mindfulness

De Stiltedagen zijn een wezenlijke en verdiepende aanvulling  op de 8-weekse mindfulnesstraining. Het feit dat er een hele dag wordt geoefend in mindfulness biedt de mogelijkheid om je beoefening te verfrissen en te verdiepen. Door vaker en langer te mediteren kom je diepere lagen van inzicht en helderheid tegen. 

Wat komt er aan bod?

Centraal zal de helende werking van stilte en rust staan. Lichaamsmeditatie, yoga, loop- en zitmeditatie zullen afwisselend worden beoefend. Dit biedt ruimte aan helderheid, nieuwe inzichten en creativiteit. Helemaal stil is het overigens niet tijdens deze dag;  ik begeleid de oefeningen met mijn stem.
Ook de lunch zal in stilte genuttigd worden. Aan het eind van de middag wordt de stilte verbroken en zal worden gereflecteerd op ervaringen van de dag. 

Voor wie?

Stiltedagen zijn geschikt voor iedereen met enige ervaring op het gebied van meditatie. Dit kan bijvoorbeeld mindfulnessmeditatie zijn, maar ook inzichtsmeditatie, of meditatie vanuit andere contemplatieve tradities. Wanneer je twijfelt of deelname aan de stiltedag voor jou passend is, neem dan vrijblijvend contact met me op. 

Praktische zaken

De dag is inclusief koffie, thee, water, sap, fruit, verse vegetarische soep.
In de ruimte zijn yogamatten, meditatiekussens en dekentjes aanwezig. Kies deze dag voor gemakkelijk zittende kleding.
Maximaal 8 deelnemers 

De kern van de stiltedag mindfulnes

  • Verdiep je meditatie-ervaring
  • Ontdek, ervaar en gebruik stilte
  • Kom (weer) in contact met jezelf
  • Ontspan en kom in balans
  • Laat energie vrijer stromen 

Jouw bijdrage

€ 55,00 

Betaal veilig en makkelijk met iDeal.

Totaal: € –

Sluit Menu