COA
CHING

proefles
wegwijzer - Greetje komdeur

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt verwacht en waarin we ook veel van onszelf verwachten. Dan kan het voorkomen dat we ergens in vastlopen. Een leerproces begint vaak met een moeilijke situatie of een stagnatie. Juist dán ontstaat de mogelijkheid om persoonlijk te groeien. 

Neem de eerste stap

Is het tijd voor verandering, maar loop je vast?

Misschien wil je je meer uit jezelf halen, een betere balans tussen werk en privé of jezelf niet meer laten tegenhouden door je innerlijke criticus. Misschien wil je leren omgaan met stress, meer zelfvertrouwen ontwikkelen of beter voor jezelf opkomen. Wat je motivatie of doel ook is, één ding is zeker: je bent toe aan verandering. Je wilt initiatief nemen en zelf je koers bepalen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar loopt helaas nog ergens in vast. 

Wat ik voor je kan betekenen

Gelukkig zijn en ‘je eigen ding doen’ vragen zelfinzicht en innerlijke vrijheid. Maar als je in een ongewenste of moeilijke situatie zit, een baan hebt die niet bij je past of ongezonde gewoontes hebt, ben je vaak afgesneden van dit gevoel van vrijheid. Het lijkt alsof je geen mogelijkheden of geen keuze hebt.

Om uit de vicieuze cirkel te komen, moet je je bewust worden van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Ik help je om jezelf te ontplooien en je leven evenwichtig vorm te geven vanuit je verlangens, talenten en waarden. 

Of je doel nu ligt op persoonlijk vlak, op het gebied van werk, relaties of gezondheid, op elk levensgebied neem je jouw overtuigingen, patronen en persoonlijkheid mee. In coaching werken aan je bewustwording, keuzevrijheid, veerkracht en authenticiteit. Zodat de zelf de regie kunt nemen en kunt investeren in wat je écht belangrijk vindt in je leven.

 • Stimulerend en transformererend
  Ik stimuleer je om je eigen coach te worden, zodat je vanuit je eigen drijfveren leiding neemt over jezelf en je leven, doelen stelt gebaseerd op waarden en daar vanuit intrinsieke motivatie in investeert. Zodat je bewust en flexibel om kunt gaan met je gedachten en overtuigingen en je niet meer het gevecht met je gedachten of jezelf hoeft aan te gaan.

   

 • Vanuit je leven als geheel.
  Ik werk met je op het niveau van identiteit, waarden, patronen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Daarbij werken we vanuit jouw leven met de alle aspecten, rollen en verantwoordelijkheden die daarbij horen.
 • Interactief en kortdurend
  Coaching is een combinatie van gesprekken, oefeningen, thuisopdrachten en online coaching. Door deze intensieve samenwerking zijn de trajecten vaak kortdurend. Over het algemeen volstaan 4 tot 6 sessies van 90 minuten.

Is coaching iets voor jou?

Het is essentieel dat je bereid bent om naar jezelf te kijken, uit je comfort zone te stappen en actief aan de slag te gaan om veranderingen te realiseren. 

Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven en je eigen ontwikkeling. Coaching is een interactief en doelgericht proces waarin jij het stuur in handen neemt en de richting bepaalt. Samen werken we aan jouw doelen, in het tempo dat voor jou het beste werkt. 

Wanneer je persoonlijk wilt groeien, veerkrachtig om wilt gaan met moeilijke en pijnlijke situaties, meer zingeving wilt ervaren en authentiek jezelf wilt zijn in alle aspecten van je leven, dan spreekt coaching je misschien wel aan

EFF
ECT

Vrolijke man - Greetje Komdeur
natuur - Greetje Komdeur

Hoe meer je openstaat voor nieuwe ontwikkelingen, des te sneller de veranderingen zullen plaatsvinden. Wanneer je daarna opnieuw in een lastige situatie terechtkomt, merk je dat je slagvaardiger bent geworden. Niet omdat de uitdaging minder lastig is, maar omdat je deze nu beter kunt hanteren. 

deuren - Greetje Komdeur

Een investering in jezelf

Het vraagt moed om oude, vertrouwde patronen los te laten en je leven in eigen hand te nemen. Persoonlijke ontwikkeling kost tijd, inzet en geld. De beloning echter, is enorm. Je mate van zelfontwikkeling bepaalt rechtstreeks de kwaliteit van je leven.

Als je de regie over je eigen leven neemt, krijg je daar veel voor terug:

 • Inzicht, bewustwording en nieuwe perspectieven.
 • Energie en veerkracht.
 • Een duurzame verandering in je denken, voelen en doen.

Wat je vraag ook is, ik coach je. Laten we beginnen met wat jij nu belangrijk vindt.

Als senior coach, opsteller en Mindfulness trainer heb ik 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in verschillende levensgebieden en werkvelden, ben ik op het hoogste niveau gekwalificeerd en in meerdere methodieken gecertificeerd.

Mijn begeleiding kan je helpen om meer in je eigen kracht te komen. Om (weer) die dingen te gaan doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Maar ook om beter om te kunnen gaan met verandering, stress, verlies, pijn of ziekte. 

Persoonlijke coaching

In een coach traject onderzoeken we wat jouw ontwikkelpunt is. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van je patronen. De coaching wordt ondersteund door thuisopdrachten die gericht zijn op verdere bewustzijnsontwikkeling en op het toepassen van het geleerde in je dagelijkse leven.

De lengte van het coach traject is afhankelijk van je vraagstelling en/of behoefte. Meestal zijn 3 tot 6 sessies voldoende om weer verder te kunnen. 

Online coaching 

Als je de afstand te groot vindt of niet kunt of wilt reizen, is online coaching een mooie oplossing. Het biedt de gelegenheid om een sessie met mij te hebben vanaf welke locatie dan ook. We kunnen elkaar horen én zien. 

Mijn ervaring is dat online coaching minstens zo effectief is als persoonlijke coaching. Online coaching kan ook in combinatie met persoonlijke coaching toegepast worden. 

Wat anderen zeggen

Ergens in jezelf schuilt een kracht die jouw verlangens waar kan maken. Het gaat erom dat je deze kracht ontdekt en leert te gebruiken.

Greetje Komdeur

Ben je er klaar voor? Laten we eens kennismaken!