fbpx

COA
CHING

proefles
wegwijzer - Greetje komdeur

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt verwacht en waarin we ook veel van onszelf verwachten. Dan kan het voorkomen dat bepaalde zaken gevoelsmatig niet meer kloppen, dat we stagneren of vastlopen. Een leerproces begint vaak met een stagnatie of een onwenselijke situatie. Juist dán ontstaat de mogelijkheid om te groeien. Coaching helpt je weer aan het stuur te komen van je eigen leven.

Neem de eerste stap

Heb je het gevoel dat je stagneert of vastzit? Dat je met dezelfde moeilijkheden blijft kampen? Een belangrijk uitgangspunt binnen coaching luidt: ‘Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je blijven krijgen wat je altijd kreeg’. Als je aan de belemmerende patronen in je onderbewustzijn niets verandert, zal je situatie niet veranderen.

Wat doe ik als coach?

Als coach begeleid ik mensen die moeilijkheden ondervinden op verschillende levensgebieden als: relaties, werk, gezondheid, identiteit, zingeving, etc. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens het vermogen heeft om regie te nemen bij impasses op het gebied van leven of werk. Maar als je al een tijdje in een ongemakkelijke situatie zit, is het niet altijd eenvoudig om dat vermogen nog in jezelf te herkennen en aan te spreken. Mijn begeleiding laat je inzien hoe je jezelf onbewust tegenhoudt en hoe je jezelf weer in beweging kan brengen. 

Ik werk met je op basis van een gelijkwaardige relatie en creëer een veilige setting waar alles er mag zijn. Alleen op die manier kan ik ondersteunend zijn en me onthouden van oplossingen. Mijn werkwijze is erop gericht om je je eigen antwoorden te laten vinden. Het doel is dat je meer keuzevrijheid gaat ervaren, ongeacht de omstandigheden in je leven. 

Als coach ben ik helder, intuïtief en praktisch. Waarbij ik zonder oordeel luister en snel kan doordringen tot de kern van je vraag. Ik nodig uit tot zelfonderzoek en reflectie en ben niet bang om je een spiegel voor te houden. Altijd met warmte en vanuit de intentie om je (meer) in verbinding te brengen met jezelf en je omgeving. Je kunt bij mij terecht voor 1 sessie (vaak een opstelling) of voor een coach traject op maat.

Als coach ondersteun ik je om onbewuste overtuigingen en patronen aan het licht te brengen en te transformeren. 

EFF
ECT

Vrolijke man - Greetje Komdeur
natuur - Greetje Komdeur

Het effect is bij iedereen verschillend. Hoe meer je open staat voor nieuwe ontwikkelingen, des te sneller zullen de veranderingen plaatsvinden. Wanneer je daarna opnieuw in een lastige situatie terechtkomt, merk je dat je slagvaardiger bent. Niet omdat de uitdaging minder lastig is, maar omdat je deze nu beter kunt hanteren.

deuren - Greetje Komdeur

Als Master Coach, Opsteller en Trainer ben ik op het hoogste niveau gekwalificeerd, ben ik in meerdere methodieken gecertificeerd en heb ik 15 jaar ervaring als coach, opsteller en trainer in verschillende levensgebieden en werkvelden. 

Mijn begeleiding kan je helpen om meer in je eigen kracht te komen. Om (weer) die dingen te gaan doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Om te leven in lijn met jezelf, in verbinding met je omgeving. Maar ook om beter om te kunnen gaan met verandering, stress, pijn, ziekte.

Een investering in jezelf

Het vraagt moed om oude, vertrouwde patronen los te laten en je leven in eigen hand te nemen. Persoonlijke ontwikkeling kost tijd, inzet en geld. De beloning echter, is enorm. Je mate van zelfontwikkeling bepaalt rechtstreeks de kwaliteit van je leven.

Als je de regie over je eigen leven neemt, krijg je daar veel voor terug:

  • Inzicht, bewustwording en nieuwe perspectieven.
  • Energie en veerkracht.
  • Een duurzame verandering in je denken, voelen en doen.

Wat je vraag ook is, ik coach je. Laten we beginnen met wat jij nu belangrijk vindt.

Persoonlijke coaching

In een coach traject onderzoeken we wat jouw ontwikkelpunt is. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van je patronen. De coaching wordt ondersteund door thuisopdrachten die gericht zijn op verdere bewustzijnsontwikkeling en op het toepassen van het geleerde in je dagelijkse leven.

De lengte van het coach traject is afhankelijk van je vraagstelling en/of behoefte. Meestal zijn 3 tot 6 sessies voldoende om weer verder te kunnen. 

Online coaching 

Als je de afstand te groot vindt of niet kunt of wilt reizen, is online coaching een mooie oplossing. Het biedt de gelegenheid om een sessie met mij te hebben vanaf welke locatie dan ook. We kunnen elkaar horen én zien. 

Mijn ervaring is dat online coaching minstens zo effectief is als persoonlijke coaching. Online coaching kan ook in combinatie met persoonlijke coaching toegepast worden. 

Sluit Menu