COA
CHING

proefles
wegwijzer - Greetje komdeur

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt verwacht en waarin we ook veel van onszelf verwachten. Dan kan het voorkomen dat we ergens mee worstelen of in vastlopen. Een leerproces begint vaak met een moeilijke situatie of een stagnatie. Juist dán ontstaat de mogelijkheid om persoonlijk te groeien. 

Neem de eerste stap

Wil je meer uit jezelf halen, maar loop je vast?

Misschien wil een betere balans tussen werk en privé, jezelf niet meer laten tegenhouden door je innerlijke criticus of meer vanuit je hart leven. Misschien wil je leren omgaan met stress, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, beter voor jezelf opkomen of gezonde relaties aangaan. Wat je motivatie of doel ook is, je bent er tot in je vezels van doordrongen dat het anders mag of zelfs móet. Je hebt al van alles geprobeerd, maar loopt helaas nog ergens in vast. 

Wat ik voor je kan betekenen

Als je ergens mee worstelt en er alleen niet uitkomt, kan ik je helpen om (weer) die dingen te gaan doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Maar ook om beter om te gaan met een pijnlijke situatie, stress, pijn of ziekte. Niet door met een pasklaar antwoord te komen, maar door je te stimuleren om op een andere manier naar jezelf en je leven te kijken, waardoor je jezelf gaat ontwikkelen en op den duur je eigen coach wordt.

Ik bied ruimte aan wat er in jou leeft en bij je speelt. Openheid en veiligheid staan centraal in ons contact. Je kunt jezelf zijn en vrij praten over wat je bezighoudt. Door zonder oordeel te luisteren en me te onthouden van oplossingen, kan ik echt ondersteunend zijn. Ik kom snel tot de kern, pik signalen onder de oppervlakte op, houd je een spiegel voor en nodig uit tot zelfonderzoek en reflectie. Ik ga de diepte in, omdat dit tot de meest duurzame verandering leidt.

Mijn werkwijze

Jij kent jezelf en je leven het beste. Je hebt bepaalde kwaliteiten, waarden en karaktereigenschappen. Ik zie je dan ook als de expert van je eigen leven. Ook geloof ik dat jij de mogelijkheden in je hebt om je verlangens en doelen te realiseren. Mijn rol is om jou te ondersteunen in het vrijmaken en benutten van je innerlijke hulpbronnen. Mijn werkwijze is zowel praktisch als diepgaand en werkt oplossingsgericht.

Ieder mens is uniek, ieder coach-traject is daarom ook uniek. Jij en jouw doelen zijn leidend. We werken met dat waar jij op een bepaald moment in de coaching behoefte aan hebt.  

De afgelopen 20 jaar heb ik talloze mensen met uiteenlopende vragen gecoacht met behulp van life coaching, systemische coaching of stress coaching. Ik zet verschillende methodieken in (NLP, Systemisch Werken, Mindfulness) om goed aan te sluiten op jouw vraag en op wat voor jou werkt.

EFF
ECT

Vrolijke man - Greetje Komdeur
natuur - Greetje Komdeur

Het effect hangt af van je verlangen en toewijding. Hoe meer je openstaat, uit je comfort zone stapt en actief aan de slag gaat, des te sneller de veranderingen zullen plaatsvinden. Wanneer je daarna opnieuw in een lastige situatie terechtkomt, merk je dat je slagvaardiger bent geworden. Niet omdat de uitdaging minder lastig is, maar omdat je deze nu beter kunt hanteren. 

deuren - Greetje Komdeur

Persoonlijke coaching

In een coachtraject onderzoeken we wat jouw ontwikkelpunt is. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van je patronen. De coaching wordt ondersteund door thuisopdrachten die gericht zijn op je  bewustzijnsontwikkeling en op het toepassen van het geleerde in je dagelijkse leven.

Coaching is altijd maatwerk. De lengte van een traject is afhankelijk van je vraagstelling en/of behoefte. Meestal zijn 4-6 sessies van 90 minuten voldoende om weer verder te kunnen. 

Online coaching 

Als je de afstand naar Drachten te groot vindt of niet kunt of wilt reizen, is online coaching een mooie oplossing. Het biedt de gelegenheid om een sessie met mij te hebben vanaf welke locatie dan ook. We kunnen elkaar horen en zien. 

Mijn ervaring is dat online coaching minstens zo effectief is als persoonlijke coaching. Online coaching kan ook in combinatie met persoonlijke coaching toegepast worden. 

Wat anderen zeggen

Coaching is een investering in jezelf

Het vraagt moed en volharding om je oude, vertrouwde patronen los te laten en je leven in eigen hand te nemen. Persoonlijke ontwikkeling kost tijd, inspanning en geld. De beloning echter, is enorm. Je mate van zelfontwikkeling bepaalt rechtstreeks de kwaliteit van je leven.

Als je de regie over je eigen leven neemt, krijg je daar veel voor terug:

  • Inzicht, bewustwording en nieuwe perspectieven.
  • Energie en veerkracht.
  • Een duurzame verandering in je denken, voelen en doen.

Wat je vraag ook is, ik coach je. Laten we beginnen met wat jij nu belangrijk vindt

Ergens in jezelf schuilt een kracht die jouw verlangens waar kan maken. Het gaat erom dat je deze kracht ontdekt en leert te gebruiken.

Plan een vrijblijvende belafspraak