fbpx

COA
CHING

Kom to rust
wegwijzer - Greetje komdeur

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt verwacht en waarin we ook veel van onszelf verwachten. Dan kan het voorkomen dat bepaalde zaken gevoelsmatig niet meer kloppen, dat we stagneren of vastlopen. Een leerproces begint vaak met een stagnatie of een onwenselijke situatie. Juist dán ontstaat de mogelijkheid om te groeien. Coaching helpt je weer aan het stuur te komen van je eigen leven.

Neem de eerste stap

Werkwijze

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens de mogelijkheden in zich heeft om verandering in gang te zetten. We zijn ons alleen niet altijd bewust van onze innerlijke hulpbronnen, of het lijkt alsof we er niet bij kunnen komen.

Mijn begeleiding kan je helpen om meer in je eigen kracht te komen. Om (weer) die dingen te gaan doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Om te gaan leven vanuit je volle potentieel, in verbinding met je omgeving. Maar ook om beter om te kunnen gaan met verandering, ziekte, pijn of stress. 

Ik benader je vraag in relatie tot de omgeving waar je deel van uitmaakt en richt me op onbewuste overtuigingen, patronen en dynamieken. Deze manier van kijken en begeleiden kan worden benoemd als systemisch

Het doel van mijn begeleiding is dat je meer keuzevrijheid gaat ervaren, ongeacht de omstandigheden in je leven.

Maak de keuze die bij jou past:
persoonlijke of online coaching 

Persoonlijke coaching

In een coach traject onderzoeken we wat jouw ontwikkelpunt is. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van je patronen. De coaching wordt ondersteund door thuisopdrachten die gericht zijn op verdere bewustzijnsontwikkeling en op het toepassen van het geleerde in de praktijk.

De lengte van het coach traject is afhankelijk van je vraagstelling en/of je behoefte. Meestal zijn 3 tot 6 sessies voldoende om weer verder te kunnen. 

Een éénmalige KERNSESSIE is eveneens mogelijk.

Online coaching via Zoom

Als je de afstand te groot vindt of niet kunt of wilt reizen, is online coaching een mooie oplossing. Het biedt je de gelegenheid om een sessie met mij te hebben vanaf welke locatie dan ook.  Online coaching kan ook in combinatie met persoonlijke coaching toegepast worden. 

We kunnen elkaar horen én zien. Mijn ervaring is dat deze manier van coaching minstens zo effectief is als een persoonlijke afspraak. 

Wanneer blijkt dat het van belang is om een persoonlijke afspraak te maken, dan zal ik dit aangeven.

EFF
ECT

Vrolijke man - Greetje Komdeur
natuur - Greetje Komdeur

Het effect is bij iedereen verschillend. Hoe meer je open staat voor nieuwe ontwikkelingen, hoe meer je de werkelijkheid kunt toelaten, des te sneller zullen de veranderingen plaatsvinden. Wanneer je daarna opnieuw in een lastige situatie terechtkomt, merk je dat je slagvaardiger bent. Niet omdat de uitdaging minder lastig is, maar omdat je deze nu beter kunt hanteren.

deuren - Greetje Komdeur

Een investering in jezelf

Het vraagt moed en commitment om oude, vertrouwde patronen los te laten en je leven in eigen hand te nemen. Persoonlijke ontwikkeling kost tijd, inzet en geld. De beloning echter, is enorm. Je mate van zelfontwikkeling bepaalt rechtstreeks de kwaliteit van je leven.

Als je de regie over je eigen leven neemt, krijg je daar veel voor terug:

  • Inzicht, bewustwording en nieuwe perspectieven.
  • Energie en veerkracht.
  • Een duurzame verandering in je denken, voelen en doen.

Wat je vraag ook is, ik coach je. 

Sluit Menu